Освіта в Канаді 2016

25.01.2016 11:05

20 лютого 2016 року у м. Львові у готелі "Жорж" (пл. Міцкевича, 1, з 14.00  до 19.00 год.) Посольство Канади в Україні за підтримки Міністерства освіти і науки України організовує та проводить виставку "Освіта в Канаді 2016".

Серед учасників виставки  представники кращих канадських університетів, коледжів, мовних інститутів, якість програм яких визнана Урядом Канади.

Під час роботи виставки відвідувачі матимуть змогу поспілкуватись з представниками навчальних закладів та отримати актуальну інформацію щодо умов вступу, навчання та проживання в Канаді. Разом з основними програмами вищої та післядипломної освіти на виставці будуть презентовані підготовчі програми Foundation, Pathway тощо, курси вивчення іноземних мов, програми підготовки до міжнародних іспитів, канікулярні програми для школярів, шкільні програми та інше. Зареєстровані відвідувачі матимуть нагоду прослухати семінар від представника Візового відділу Посольства, також протягом роботи виставки пройде відеосемінар "Освітні можливості Канади".

Для участі, яка є безкоштовною, необхідно зареєструватись на сайті www.fair.educanada.com.ua.