Ознайомлення з передовим досвідом у сфері логістики та мерчендайзингу

23.09.2021 08:38

22 вересня 2021 року завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та логістики, професор Міщук І. П. та доцент цієї ж кафедри Шалева О. І. взяли участь у вебінарі "Ефективність логістики через інновації", організованому Асоціацією рітейлерів України.

На вебінарі обговорювалися нові способи транспортування товарів з виробничих ліній в рітейл та складську логістику напоїв, інноваційні рішення для рітейлу та виробників, поєднання мерчендайзингу та логістики для збільшення продажів у рітейлі компанії K.Hartwall (Фінляндія). Інформацію презентували керівник напрямку Retail Стефан Лінд і менеджер з продажу напоїв в країнах Сходу Геррік Рамберг,.
Вітчизняний погляд на удосконалення логістичних процесів та мерчендайзингу представив директор департаменту логістики мережі продовольчих супермаркетів Varus Юрій Поєнко.
Учасники семінару мали змогу провести обговорення основних проблемних питань зі спікерами, та отримали презентаційні матеріали, які будуть використовуватись викладачами кафедри підприємництва, торгівлі та логістики в навчальному процесі.