Ознайомлення з практикою виставкової діяльності

20.10.2017 11:33

19 жовтня 2017 року студенти університету спеціальності "Харчові технології" під керівництвом професора кафедри підприємництва, торгівлі та логістики Я. М. Антонюка відвідали Міжнародну виставку "Тур ЕКСПО-2017" та спеціалізовану виставку "Готельний і ресторанний бізнес", які відбувалися в рамках Львівського міжнародного форуму індустрії туризму та гостинності.

На виставці студенти ознайомилися з технологією проведення виставок;  з обладнанням, яке для цього застосовується; з демонстраційною зоною виставки; роботою стендистів та їх етикою; порядком проведення переговорів між учасниками та відвідувачами; виставковою статистикою тощо.
Отримана інформація значно поповнила знання та вміння з навчальної дисципліни "Організація виставкової діяльності".