Переможець всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціалізації «Економіка підприємства»

19.04.2019 11:51

18 квітня 2019 року на базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету відбувся всеукраїнський конкурс дипломних робіт студентів закладів вищої освіти зі спеціалізації «Економіка підприємства» за ступенями вищої освіти «бакалавр» та «магістр», в якому прийняли участь близько 40 закладів вищої освіти України. На конкурс було представлено понад 140 студентських робіт. В складі конкурсної комісії від Львівського торговельно-економічного університету працювала завідувач кафедри економіки, д.е.н, професор Н.Г. Міценко.

При оцінюванні робіт конкурсною комісією враховувалися такі критерії, як: актуальність теми дослідження; постановка мети, завдань, визначення предмету та об’єкту дослідження; повнота розгляду теоретичного матеріалу та наукових досліджень з обраної тематики; розгляд нормативно-правових актів з обраної тематики; рівень застосування сучасних методів дослідження; достатність статистичних даних та повнота проведення аналізу діяльності підприємства з теми дослідження; аналіз діяльності конкурентів та стану галузі, в якій функціонує підприємство; наявність наукової новизни роботи; апробація та впровадження результатів дослідження; можливість використання пропозицій на практиці.
За результатами конкурсу випускник університету спеціальності  «Економіка» Ціляла Андрій виборов І місце та нагороджений Дипломом І ступеня за дипломну роботу на тему «Стратегія розвитку торговельної діяльності підприємства на спеціалізованому ринку». У свою чергу, науковий керівник, професор  Міценко Н. Г. отримала Подяку за високий професіоналізм, плідну працю та підготовку переможця цього конкурсу.
Крім того, дві дипломних роботи випускників університету відзначені грамотами:

  • Кук Мирослави на тему «Ефективність формування та використання оборотного капіталу в управлінні виробничим підприємством» (науковий керівник: професор Куцик В.І.) в номінації «За наочне представлення результатів дослідження»;
  • Ціцяли Назара на тему «Інноваційна стратегія підвищення конкурентоспроможності підприємства» (науковий керівник: доцент Заярна Н. М.) в номінації «За доцільне застосування сучасних методів дослідження».