Перевірка студентських квитків

10.10.2014 10:32

Щодо перевірки в Єдиній державній електронній базі з питань освіти наявності студентських квитків

Відповідно до Порядку надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів І-IV рівнів акредитації у міському й приміському пасажирському транспорті та міжміському автомобільному і залізничному транспорті територією України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05 квітня 1999р. № 541 (зі змінами), з 01.10.2014 пільговий проїзд у поїздах міжміського сполучення студентам денної форми навчання вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації, незалежно від форм власності, буде оформлюватись в разі, коли статус студента підтверджуватиметься даними, що містяться в Єдиній державній електронній базі з питань освіти (ЄДЕБО).
Зі зазначеної дата, студенти , дані студентських квитків яких будуть відсутні (та/або некоректні) в ЄДЕБО, не матимуть можливості реалізувати право на пільговий проїзд у залізничному транспорті.
Крім того, з 19.05.2014 в розділі «Запити» на сайті ДП Інфоресурс відкрито сервіс "Перевірка студентського квитка за даними ЄДЕБО" (http://www.inforesurs.gov.ua/info-per/inforesurs-per-doc.html) за допомогою якого кожен студент має можливість перевірити дані щодо наявності власного студентського квитка в ЄДЕБО.