Перший випуск слухачів курсів підвищення кваліфікації

16.02.2018 10:29

У період з 29 січня до 16 лютого 2018 року на базі університету у рамках співпраці з львівським обласним центром зайнятості проходили курси підвищення кваліфікації для безробітних, скерованих Пустомитівським, Миколаївським, Жовківським і Сколівським районними центрами зайнятості Львівської області та Львівським МЦЗ.   Підготовка проводилася за затвердженою навчальною програмою курсу цільового призначення “Організація бухгалтерського обліку та кадрового документообігу на підприємствах малого бізнесу“. Навчання здійснювалося за сучасними інноваційними технологіями, де слухачі мали можливість прослухати лекції з використанням мультимедійних засобів та доступу до ресурсів Центру дистанційних технологій навчання ННІІ.

16 лютого 2018 року в університеті відбулося урочисте вручення Посвідчень про підвищення кваліфікації випускникам курсів, на яке завітали ректор університету, професор П. О. Куцик, заступник начальника відділу організації профнавчання ЛОЦЗ  Н.І Кінь, начальник відділу бухгалтерського обліку – головний бухгалтер ЛОЦЗ М. О. Соболевська, доцент кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу Ю.О. Самура та викладач курсу цільового призначення – старший викладач кафедри бухгалтерського обліку Т.В. Попітіч.

У вітальному слові ректор університету, професор П. О. Куцик відмітив важливість і перспективи співпраці центру зайнятості та університету.  Ректор побажав випускникам курсів вдалої професійної кар’єри та вручив посвідчення про підвищення кваліфікації.  Наталя Іванівна Кінь розповіла про наявні вакантні посади та побажала як найшвидше отримані знання застосувати на практиці.  

Отримавши посвідчення про підвищення кваліфікації, випускники висловили щиру вдячність викладацькому складу за якісні знання й високопрофесійне ставлення та відзначили: курси дозволили набути додаткових знань і практичних навичок, що розширює фахові можливості та кар’єрне зростання.