Підписано угоду про співробітництво у здійсненні набору громадян Китайської Народної Республіки

22.06.2020 15:31

22 червня 2020 року в режимі відеозв’язку відбулася зустріч ректора університету, професора П. О. Куцика і директора Центру міжнародної освіти та співпраці Т.М. Штанько з делегацією Китайської Народної Республіки у складі: президента компанії Zhejiang Xipei Education Technology Co., Ltd Мао Іфей, президента Центру професійної освіти округу Цзіцзе провінції Хебей Є. Цзюнь, директора Центру Ши Цзєнь та інших співробітників вищеназваних організацій.

Під час зустрічі  П.О. Куциком охарактеризовано університет: його історію, традиції та сучасний потенціал, окреслено шляхи можливої співпраці, перелічено начальні програми для абітурієнтів, які можуть зацікавити представників з КНР.
Слід відзначити, що співробітництво з університетом викликало велике зацікавлення з боку китайських діючих та потенційних партнерів.
Відповідно, результатом зустрічі стало підписання угоди про співробітництво у здійсненні набору громадян Китайської Народної Республіки для надання освітніх послуг, а саме: здобуття вищої освіти, проходження мовної підготовки, стажування та підвищення кваліфікації.