Підприємництво та логістика в умовах сучасних викликів: наукове обговорення

28.05.2023 09:18

25-27 травня 2023 року на базі Західноукраїнського національного університету (м. Тернопіль) відбулася ІІІ міжнародна науково-практична конференція на тему «Підприємництво та логістика в умовах сучасних викликів», яка проводилася у змішаному форматі та зібрала науковців з України, Польщі, Словаччини, Чехії та Угорщини.

З вітальним словом виступили: ректор ЗУНУ, професор Андрій Крисоватий, завідувач кафедри підприємництва і торгівлі ЗУНУ, професор Ольга Собко, завідувач кафедри підприємництва, торгівлі та логістики ЛТЕУ, професор Ігор Міщук, завідувач кафедри маркетингу та логістики НУ «Львівська політехніка», професор Євген Крикавський, та ін.
Ключовими питаннями наукових доповідей та дискусій організатори конференції визначили проблеми підприємництва та започаткування власної справи в умовах війни, розвитку торгівлі в контексті становлення нової конфігурації ринків, логістики в умовах військових дій та трансформації ланцюгів постачання в індустрії 4.0, інновацій в бізнесі та забезпечення стійкої конкурентної переваги та ін.
Активну участь у роботі конференції взяли представники наукової спільноти університету - проф. Гаврилишин В.В., доц. Олексин І.І., доц. Шалева О.І., проф. Міщук І.П. та здобувачі вищої освіти, зокрема здобувач ОС «магістр» ОПП Товарознавство та комерційна діяльність» спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Покора С.Т.