Підсумкова атестація зі спеціальності “Право”

25.06.2020 20:18

24 червня 2020 року університеті завершилася підсумкова атестація здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності “Право” ОПП “Право”. Слід відзначити, що підсумкова атестація здобувачів проводилася із застосуванням навчальної платформи Moodle, онлайн-платформи ZOOM з застосуванням Viber та електронних поштових серверів.

Екзаменаційна комісія працювала у складі: голова – доцент кафедри теорії та філософії права Львівського національного університету ім. І. Франка Юлія Ярославівна Коцан-Олинець; члени комісії – професор кафедри цивільного права та процесу Олександр Степанович Котуха; завідувач кафедри кримінального права та процесу, професор Богдан Володимирович Щур,  доцент кафедри теорії держави і права Галина Мирославівна Санагурська та секретар – асистент кафедри кримінального права та процесу Валентина Миколаївна Слупко.
Випускники успішно здали комплексні кваліфікаційні іспити з дисциплін “Теорії держави і права”, “Цивільного права та процесу” та «Кримінального права та процесу».
Рішенням Екзаменаційної комісії студентам присвоєно кваліфікацію бакалавра з права  51 студенту денної форми навчання та 80 студентам заочної форми навчання.