Підсумкова атестація зі спеціальності «Журналістика» ОПП «Реклама у бізнесі»

19.06.2020 09:15

18 червня 2020 року в університеті завершилася підсумкова атестація здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня зі спеціальності «Журналістика» (ОПП «Реклама у бізнесі»). Згідно вимог Тимчасового порядку організації поточного, семестрового контролю та атестації здобувачів вищої освіти в умовах карантину вона проходила дистанційно – в режимі відеоконференції на основі застосування навчальної платформи Moodle, онлайн-платформи ZOOM, Viber-груп і сервісу електронної пошти.

Екзаменаційна комісія працювала у складі: голова – декан факультету журналістики ЛНУ імені Івана Франка, професор Крупський Іван Васильович; члени комісії – професор Семак Б.Б., доцент Басій Н.Ф., доцент Балук Н.Р., секретар – доцент Бойчук І.В.
Підсумкова атестація здобувачів проходила у формі комплексного кваліфікаційного екзамену з фаху. Рішенням Екзаменаційної комісії їм присвоєно кваліфікацію бакалавра з реклами у бізнесі.
Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень підготовки бакалаврів-рекламістів і відповідність його сучасним освітньо-кваліфікаційним вимогам ринку праці.