Підсумковий звіт Наукового товариства молодих вчених університету

30.12.2021 17:39

30 грудня 2021 року відбулися збори членів Наукового товариства молодих вчених університету, на якому підведені підсумки роботи у 2021 році.

Відкрив захід проректор з наукової роботи, проф. Семак Б.Б., який привітав аспірантське поповнення Наукового товариства молодих вчених університету.
Зі звітом про основні напрямки, здобутки молодих вчених та підсумки роботи Наукового товариства у 2021 році виступила його голова, доцент Олена Перепьолкіна. Вона також  представила план роботи Наукового товариства на наступний 2022 рік та запросила присутніх долучатися не лише до наукових заходів, а й до соціальних ініціатив Наукового товариства, розвивати культуру волонтерства та активного громадянства, формувати soft skills молодого вченого.
В обговоренні звіту прийняли участь викладачі (Христина Кузьма, Оксана Осінська) та аспіранти (Олена Цвек, Андрій Міщук, Остап Грищенко, Катерина Трофименко).
На зборах виступили гаранти освітньо-наукових програм підготовки здобувачів ступеня "доктор філософії" (зі спеціальності "Економіка" - проф. Міценко Н.Г., зі спеціальності "Облік та оподаткування" - проф. Воронко Р.М., зі спеціальності "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" - проф. Міщук І.П.), які наголосили на важливості діяльності Наукового товариства молодих вчених під час підготовки до акредитації освітньо-наукових програм.