Погляд практика на комплексне забезпечення фінансово-економічної безпеки підприємства

28.05.2020 16:43

27 травня 2020 року у режимі Zoom-конференції відбулося заняття із залученням спеціаліста з фінансово-економічної безпеки (м. Хмельницький), к.е.н., доцента Ірини Григорівни Кеменяш (випускниця ЛТЕУ) з дисципліни «Комплексне забезпечення фінансово-економічної безпеки» для магістрів спеціальності «Менеджмент» ОПП «Управління фінансово-економічною безпекою» та ОПП «Менеджмент». Слід відзначити, що захід відбувся на запрошення доцента кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу Рущишин Н. М.

Інноваційний підхід до викладання даної дисципліни дав змогу студентам отримати знання з питань організації та управлінням фінансово-економічною безпекою.
Участь у конференції також взяли завідувач кафедри кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу, професор Копилюк О. І. та доцент цієї ж кафедри Музичка О. М. Крім того, до даного заходу були залучені студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» з метою ознайомлення з організацією системи фінансово-економічної безпеки суб’єкта господарювання. Конференція-дискусія дозволила студентам отримати вичерпні відповіді на усі поставлені запитання.
Професорсько-викладацький склад кафедри висловлює подяку Ірині Григорівні Кеменяш за участь у навчальному процесі та можливість набути практичного досвіду з питань фінансово-економічної безпеки здобувачами ступеня вищої освіти.