Практична теорія завжди корисна

05.10.2018 09:32

4 жовтня 2018 року Осінній Будівельний Форум знову зустрів студентів спеціальностей «Маркетинг» і «Реклама в бізнесі» цікавими експозиціями та майстер-класами, де майбутні маркетологи та рекламісти отримали можливість побачити адаптацію теоретичних знань до сучасної бізнес-практики. Організатори заходу – доценти кафедри маркетингу І.В. Бойчук і Н.Р. Балук.

На форумі представлено 120 будівельних компаній, 300 торгових марок, 15 регіонів України в цікавих тематичних розділах цієї міжнародної промислової виставки, яка щорічно проводиться ПрАТ «Гал ЕКСПО».
У межах заходу студенти отримали практичні знання і навички в спеціалізованих напрямах – «Буд-ЕКСПО», «Альтернативна енергетика» і «Опалення».
Гарною традицією стали зустрічі на форумі з випускниками університету – з регіональним представником компанії «Demix», який керує роботою з ключовими клієнтами – Олегом Ільчишиним (випуск 2007 р.).
Під час розмови зі студентами Олег з приємністю згадав студентські роки в університеті та рідну кафедру маркетингу, а також поділився практичними узагальненнями щодо практичного використання теорії в умовах сьогодення.