Практичне заняття у «HUB ESCAPE QUEST»

05.12.2018 19:15

5 грудня 2018 року доцент кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Тучковська І. І. провела виїзне практичне заняття з дисципліни «Організація анімаційної діяльності» у «HUB Escape Quest» для студентів спеціальності «Туризм» на тему «Анімаційні послуги як засіб задоволення потреб туристів».

Метою заняття була організація такого відпочинку, що пов'язана з формуванням і реалізацією тематичних анімаційних програм, які б відволікали відпочиваючого від повсякденних життєвих проблем, проводили його емоційну розрядку.
Студенти розділившись на три команди мали можливість побувати у таких тематичних квест-кімнатах: «Шанхайське розслідування» - знайти таємну схованку і відшукати зниклу безцінну підвіску, та повернути народу династії Цзинь його культурну спадщину; «Ганнібал» - розгадати усі таємниці старовинного маєтку та вибратись на свободу; «Шпигунські ігри» - команда повинна пройти довгий шлях в Секретній Академії, а у кінці скласти фінальний екзамен та проявити себе як згуртована команда професіоналів.
На основі побаченого, студенти обмінялися здобутим досвідом та створили індивідуальну анімаційну програму.