Практикум із дисципліни “Інтернет у маркетингу”

12.11.2014 13:10

11 листопада 2014 року в аудиторії 121 головного корпусу академії для студентів спеціальності “Маркетинг” і напряму підготовки “Міжнародні економічні відносини” проведено лекціюна тему “Маркетингові аспекти організації продажу послуг Укртелеком” за участю провідних фахівців ПрАТ “Укртелеком”.

За словами організатора заходу, доцента кафедри маркетингу І. В. Бойчук проведений захід є новим методом проведення аудиторних занять для студентів денної форми навчання з метою приведення вимог щодо засвоєння теоретичних знань з дисципліни “Інтернет в маркетингу” з врахуванням вимог сучасного бізнесу і ринку праці.

Логічним продовженням такого аудиторного заняття стало відвідування центральної точки продажу “Укртелекому”, розташованої в приміщенні першої львівської телефонної станції на вул. Дорошенка, 26. У сприятливій атмосфері плідного спілкування з менеджерами компанії студентам надано можливість безпосередньо оцінити маркетингові підходи до ведення її діяльності в сферах сучасного застосування інтернет-технологій.

Фотогалерея:

IMG 1703
  • IMG 1703
Image 7
  • Image 7
Image 8
  • Image 8
IMG 1701
  • IMG 1701
Відображено зображень з 1 по 4 із 4