Презентація молодіжної організації “Юніор Зонта”

05.10.2019 09:24

4 жовтня 2019 року в університеті за активного сприяння ректорату і студентської ради під патронатом ГО “Зонта Клуб Львів” організовано представлення молодіжного проекту “Юніор Зонта” і проведено фаховий бізнес-тренінг.

Головна мета проекту – підтримка соціального, громадського  та особистого розвитку молодих і талановитих дівчат та жінок, а також співпраця, комунікація та організація роботи з клубами “Юніор Зонта”  інших країн, що дає можливість розширити  коло спілкування учасників у міжнародному масштабі.
Спочатку на заході було презентовано проект “Булінг – актуальна проблема. Якщо ти став свідком булінгу – виділись, захисти потерпілого!”. Естафету з реалізації проекту було передано представникам студентської ради Олегу Бойко та Габріелі Надь для подальшого обговорення даної проблематики у студентському середовищі університету.
Далі в межах проекту “Юніор Зонта Львів” спільно з представниками ГО “Моє Закарпаття” (м. Ужгород) та ГО “Рій” (м. Винники)  для студентів і співробітників Університету відбувся тренінг “Бізнес-планування соціального підприємства: від ідеї до дії”. Були розглянуті основні поняття “соціального підприємництва”, світові і вітчизняні приклади роботи соціальних підприємців,  складання  бізнес-планів для відкриття власної справи та просування продукту через мережу Інтернет.

Для відома:
ГО “Зонта Клуб Львів” є членом всесвітньовідомої міжнародної організації “Zonta  International” з понад 100-річною історією, яка у  64 країнах світу здійснює діяльність із захисту та реалізації прав жінок у сучасному світі. Проект “Юніор Зонта” у Львові презентувала віце-директор “Ареї 04 Дистрикту 27 Zonta  International”, випускниця ЛТЕУ, Наталія Головата.