Презентація підручника "Інноваційні ресторанні технології"

19.09.2019 17:34

18 вересня 2019 року для викладачів кафедри Харчових технологій університету і студентів магістрів спеціальності "Харчові технології" та "Готельно-ресторанна справа" відбулася презентація підручника професора Ощипка І.М. "Інноваційні ресторанні технології".

У підручнику висвітлені сучасні аспекти  формування модерного потенціалу підприємств ресторанного господарства як цілісної системи з різних позицій, грунтуючись на ресурсній концепції. Розглянуті напрямки інноваційних технологій на підприємствах ресторанного господарства, методи обслуговування в ресторанах і новітні авангардні технології.
Підручник буде корисним студентам, які навчаються за спеціальностями "Харчові технології" і "Готельно-ресторанна справа", аспірантам і фахівцям з ресторанного господарства.