Про економіку студенти поспілкувалися англійською мовою

06.04.2017 11:02

5 квітня 2017 року у Хмельницькому університеті управління та права відбулася щорічна IХ Всеукраїнська студентська наукова конференція “Foreign Languages in Use: Academic and Professional Aspects” / «Практичне застосування іноземних мов в академічному та професійному аспекті». Основні тематичні напрямки конференції стосувалися економіки, менеджменту та державного управління; правових, мовних та країнознавчих аспектів.

Для участі в англомовному заході зібралися представники вузів різних міст нашої держави, а також Республіки Білорусь та Польщі.
Львівський торговельно-економічний університет у заході гідно представила активна учасниця СНТ факультету МЕВ та ІТ, студентка ІІІ курсу напряму підготовки «Міжнародні економічні відносини» Оксана Проць, яка на пленарному засіданні презентувала доповідь англійською мовою: “Foreign Investments in Lviv Region: Today and Tomorrow” / «Іноземні інвестиції у Львівську область: сьогодення та майбутнє». Мовні консультації студентці надавав ст. викл. Степанов А.В.