Про навчання у Вроцлавському економічному університеті

24.06.2020 14:17

В межах реалізації угоди щодо участі студентів, викладачів та персоналу у програмі ERASMUS+ напряму КА 1 – Навчальна кредитна мобільність студентка університету спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Марта Мазуркевич була скерована на навчання до Вроцлавського економічного університету (Республіка Польща) протягом ІІ семестру 2019-2020 навчального року.

Після успішного завершення навчання у Вроцлаві, Марта ділиться власними враженнями.

-    Друзі зі всього світу на все життя! Це найцінніше, що подарував мені Erasmus+. Нажаль, пандемія вірусу COVID-19 примусила мене повернутися додому вже через місяць мого перебування у Вроцлаві та продовжувати навчання дистанційно. Проте, за короткий період я отримала значний «саквояж» знань.
Хочу відзначити, що у Вроцлавському університеті  мене навчили працювати у групі та бути зосередженою на кінцевому колективному результаті, а не на власних інтересах.
Вже протягом першого тижня мене приємно здивував вибір курсів, заходів, спортивних секцій, екскурсій і поїздок, які пропонував університет. Вивчаючи дисципліни, які я обрала, ми виконували багато неординарних і цікавих завдань, які допомагають глибше розібратися в предметі та зрозуміти суть тих чи інших явищ.
Найбільше мені закарбувалося у серці це «посиденьки» зі студентами з різних країн, групові завдання у бібліотеці та цікаві лекції у провідних європейських викладачів.
Я залишала частину серця у Вроцлаві. Erasmus+ – це не лише навчання і неоціненний досвід, це набагато більше. Зізнаюсь, що участь у програмі – це найкраще, що зі мною сталося у студентські роки. Багато нового та корисного я дізналася у Вроцлаві разом з чудовими новими друзями з Білорусі, Франції, Грузії, Туреччини, Німеччини та Нідерландів. Все це допомогло зробити студентське життя більш насиченим, отримати новий досвід, зануритися у мультикультурне середовище.
Крім того, за такий короткий час перебування ми встигли здійснити подорож до Берліну,  що дало можливість розширити кругозір, пізнати та побачити багато нового.
Я щиро вдячна університету за отриману можливість участі у програмі Erasmus+,  за ті незабутні враження й знання, які я отримала, а також рекомендую всім охочим спробувати свої сили в даній програмі.