Про перспективи євроатлантичної інтеграції України

28.03.2019 16:00

27 березня 2019 року в актовій залі університету відбулася зустріч студентів, викладачів та співробітників з Народним депутатом України VIII скликання, к. е. н, професором Оксаною Василівною Юринець.

Під час виступу О.В. Юринець, як представник парламентського комітету з питань європейської інтеграції та очільниця підкомітету з питань регіонального і транскордонного співробітництва між Україною та країнами ЄС вичерпно та грунтовно окреслила реальний стан діяльності парламенту та уряду у даній галузі та перспективи євроатлантичної інтеграції України, особливо в контексті військової агресії та “гібридної війни” з боку Російської Федерації.
Також Оксана Василівна виклала власне бачення сучасної політичної та економічної ситуації в Україні і подала оцінку особливостей проходження виборчої кампанії на посаду Президента України.
Чисельні питання студентів та викладачів університету стосувалися, насамперед, конкретних термінів вступу України до Європейського співтовариства, можливостей та перешкод набуття членства в НАТО, оцінки стану добробуту населення і перспектив його покращання, проблем та недоліків роботи митних органів і шляхів їх усунення.
Окремі питання стосувалися актуальної ситуації в освітянській галузі та шляхів її реформування.