Профорієнтаційна робота кафедри фінансів, кредиту та страхування на Самбірщині!

01.03.2016 10:52

26 лютого 2016 р. викладачі кафедри фінансів кредиту та страхування (проф. Васильців Т.Г., доц. Юсипович О.І., доц. Андрейків Т.Я.) в рамках виконання плану заходів з профорієнтаційної роботи відвідали Середню школу № 1 імені Тараса Шевченка та Середню школу - гімназію № 2 міста Самбора, а також Ралівську середню школу імені Івана Франка  та Кульчицьку середню школу Самбірського району Львівської області.

Викладачі ознайомили учнів з перевагами навчання у Львівській комерційній академії та новими спеціальностями і спеціалізаціями, що відкриті у ВУЗі.

Учням були роздані агітаційні матеріали, висвітлені переваги та можливості ознайомлення з ВУЗом і подіями, які відбуваються в ньому, через інтернет-ресурси Львівської комерційної академії та її структурних підрозділів, налагоджено контакти з керівництвом шкіл, вчителями та учнями для подальшого взаємного обміну інформацією через інтернет-мережу.

Викладачі поінформували учнів про значний історичний досвід ВУЗу щодо підготовки якісних фахівців, перспективи його розвитку, відомих випускників, а також культурно-мистецьке і спортивне життя студентів.

Профорієнтаційна робота кафедри триває!

Фотогалерея:

1
  • 1
2
  • 2
3
  • 3
4
  • 4
Відображено зображень з 1 по 4 із 4