Профорієнтаційна робота кафедри фінансово- економічної безпеки та банківського бізнесу Львівської комерційної академії в рамках співпраці з ВНЗ "Львівський кооперативний коледж економіки і права"

26.02.2016 15:24

25 лютого 2016 р. відбулася зустріч професорсько-викладацького складу кафедри із студентами випускових курсів спеціальностей "Фінанси і кредит" та "Банківська справа" ВНЗ "Львівський кооперативний коледж економіки і права" та їх куратором І. Я. Бобровою.

В рамках такої зустрічі завідувач кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу проф. Копилюк О. І. ознайомила студентів коледжу із етапами створення і розвитку кафедри, науково-методичним забезпеченням дисциплін, практичною спрямованістю підготовки фахівців, професорсько-викладацьким складом, існуючими спеціалізаціями, методами і технологіями підготовки фахівців спец. "Фінанси, банківська справа та страхування".

Значна увага була приділена Правилам прийому до Львівської комерційної академії, якими було забезпечено усіх присутніх й особливостям денної і заочної форм навчання за скороченим терміном для молодших спеціалістів.

Особливий інтерес у студентів викликала інформація про новини Львівської комерційної академії, які висвітлені у газеті "Студентський меридіан".

Цікавою, пізнавальною й змістовною була доповідь доц. Костак З. Р. з питань історії грошей і банківництва в Україні та інших державах, яка відбулася у Музеї історії грошей, що створений і функціонує при кафедрі фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу.

Завідувач кафедри фізичного виховання та спорту ЛКА доц. Блащак І. М. ознайомив присутніх із матеріально-технічною базою спорткомплексу, традиціями підготовки спортсменів, особливостями проведення занять із фізичного виховання та наявними секціями із різних видів спорту.

Серед випускників академії багато майстрів спорту відомих в Україні та за її межами, які є справжньою гордістю кафедри фізичного виховання та спорту.

Директор Інституту економіки та фінансів доц. Герасименко Т. О. ознайомила потенційних абітурієнтів із традиціями якісної підготовки фахівців у сфері фінансів, банківської справи та страхування, організаційними, навчальними та методичними особливостями організації навчального процесу, навчальними планами, традиціями проведення тематичних вечорів, концертів та змагань.

В ході зустрічі директор Інституту економіки та фінансів проінформувала про 100% забезпечення студентів гуртожитком, можливість проходження військової підготовки в академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, про перспективи навчання у навчальних закладах-партнерах за кордоном.

Фотогалерея:

DSC 0908
  • DSC 0908
DSC 0913
  • DSC 0913
DSC 0917
  • DSC 0917
DSC 0919
  • DSC 0919
DSC 0924
  • DSC 0924
DSC 0932
  • DSC 0932
DSC 0938
  • DSC 0938
DSC 0941
  • DSC 0941
Відображено зображень з 1 по 8 із 8