Профорієнтаційна робота у коледжах Івано-Франківська

05.04.2017 09:27

4 квітня 2017 року представники факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування й Інституту економіки та фінансів університету провели профорієнтаційні зустрічі зі студентами Івано-Франківського фінансово-комерційного кооперативного коледжу імені С. Граната та Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу. Профорієнтаційну роботу з потенційними абітурієнтами проводили: заступник декана факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування, доцент Лебединець В. Т., доцент кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу Рущишин Н. М. та доцент кафедри фінансів, кредиту та страхування Мединська Т. В.

Студенти коледжів були ознайомлені з правилами прийому до університету, спеціальностями та спеціалізаціями, особливостями й перевагами навчального процесу, забезпеченням навчальних дисциплін дистанційними курсами, перспективи участі у міжнародних програмах мобільності (ERASMUS+) у європейських навчальних закладах-партнерах університету. Потенційні абітурієнти були також проінформовані про 100% забезпечення студентів гуртожитком, можливість проходження військової підготовки, культурно-мистецьке і спортивне життя студентів та проведення дозвілля.
Присутнім студентам роздано примірники газети «Студентський меридіан», буклети та інформаційні матеріали щодо спеціальностей, умов вступу та навчання в університеті.

Організатори профорієнтаційного заходу щиро вдячні:

  • директору Івано-Франківського фінансово-комерційного кооперативного коледжу імені С. Граната Кофлану Василю Михайловичу за можливість поспілкуватися із студентами спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм»;
  • директору Івано-Франківського державного коледжу технологій та бізнесу Томенчук Софії Петрівні та завідувачам відділень: підприємництва і обліку – Доміній Вірі Володимирівні, фінансів – Федорак Оксані Іванівні, туризму і готельєрства – Головатій Марії Василівні за профорієнтаційну роботу серед студентів спеціальностей: «Комерційна діяльність», «Оціночна діяльність», «Фінанси і кредит», «Бухгалтерський облік» та «Інформаційна діяльність підприємства».