Профорієнтаційна робота у школах Львова

09.11.2017 10:35

9 листопада 2017 року професор кафедри підприємництва, торгівлі та логістики, д.е.н. Міщук І.П. відвідав середню загальноосвітню школу №13 та середню спеціалізовану загальноосвітню школу №93 м. Львова, в яких зустрівся з учнями випускних класів з метою їх професійної орієнтації.

На зустрічах професор Міщук І.П. розповів випускникам школи про історичне минуле та сучасне життя університету, перспективи здобуття вищої освіти в одному з провідних економічних ВНЗ України, на прикладах найбільш відомих бізнесменів Львівщини – випускників університету відобразив високу якість та ефективність професійної підготовки студентів за сучасними спеціальностями.
Найбільшу увагу проф. Міщук І.П. зосередив на перевагах і особливостях навчання і здобуття професійної підготовки на спеціальностях факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування, а також можливостях самореалізації майбутніх студентів в різних сферах, що забезпечуються в нашому ВНЗ. Наприкінці зустрічі учні отримали відповіді на свої питання щодо умовах вступу до університету в контексті затверджених МОН України Правил прийому до ВНЗ на 2018 р.