Профорієнтаційна зустріч з учнями ліцею № 45 Львівської міської ради

10.12.2019 09:29

9 грудня 2019 року доцент кафедри теоретичної та прикладної економіки Перепьолкіна О. О. разом із студенткою факультету міжнародних економічних відносин та інформаційних технологій Марчевською Єлизаветою, провели профорієнтаційну зустріч з учнями 10-11 класів ліцею № 45 Львівської міської ради.

Під час зустрічі учні були ознайомлені з правилами прийому до університету, особливостями та перевагами навчального процесу, перспективами участі у міжнародних програмах мобільності у європейських навчальних закладах-партнерах університету. Було акцентовано увагу на залученні студентів до участі у всеукраїнських і міжнародних конференціях та олімпіадах; підтримці фізичної активності та дозвілля у стінах університету.
Крім того, протягом листопада-грудня 2019 р. викладачі кафедри теоретичної та прикладної економіки проводили профорієнтаційні зустрічі з потенційними абітурієнтами. Згідно затвердженого плану профорієнтаційної роботи кафедри проф. Ковтун О. І. відвідав Державний освітній заклад Львівське вище професійне училище харчових технологій, доц. Шевчик Б. М. – Городоцьку СЗШ № 3, ст. викл. Зав’ялова О. Р. зустрічалася з учнями ліцею № 6 Львівської міської ради.