Профорієнтаційна зустріч з учнями м. Кам’янка-Бузька

18.10.2019 09:46

17 жовтня 2019 року представниками кафедри товарознавства, технологій і управління якістю харчових продуктів: завідувачем кафедри, професором Сирохманом І. В., професором Лозовою Т. М. та доцентами Гиркою О. І. й Бодаком М. П. проведено профорієнтаційну зустріч із учнями шкіл № 1, 2, 3 та Вищого професійно-технічного училища № 71 у м. Камʼянка-Бузька та 6 школах району (с. Батятичі, смт. Добротвір, с. Старий Добротвір, с. Жовтанці, с. Ременів).

У ході зустрічей учнів ознайомлено з правилами вступу та прийому до Львівського торговельно-економічного університету, переліком спеціальностей підготовки фахівців в навчальному закладі, в тому числі на факультеті товарознавства, управління та сфери обслуговування, особливостями проведення навчального процесу, забезпеченням навчальних дисциплін навчально-методичними матеріалами, дистанційними курсами, комп’ютерними класами, лабораторіями, а також перспективами участі в міжнародних програмах мобільності в європейських навчальних закладах-партнерах університету.
Потенційні абітурієнти були також проінформовані про надання студентам гуртожитка, можливість проходження військової підготовки, культурно-мистецьке і спортивне життя студентів та проведення дозвілля  в університеті.