Профорієнтаційна зустріч зі студентами Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу

23.11.2018 09:22

22 листопада 2018 року на базі факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування в межах профорієнтаційної роботи відбулася зустріч доцентів кафедри товарознавства, технологій і управління якістю харчових продуктів Решетило Л.І., Донцової І. В. та Лебединець В. Т. та доцента кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Гірняк Л.І. зі студентами Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу та їх куратором Аплікова А.В. за сприянням заступника директора з навчально-методичної роботи Скоробогатої М.Т.

З вітальним словом до гостей звернувся декан факультету товарознавства, управління та сфери обслуговування, доцент Гаврилишин В.В., який акцентував увагу на особливостях організації навчального, наукового та виховного процесу на факультеті та в університеті загалом.
Для студентів коледжу було продемонстровано рекламні ролики про спеціальності факультету та роздані профорієнтаційні матеріали. Про міжнародну співпрацю університету з провідними навчальними закладами світу та можливість проходження практики і стажування студентів за кордоном розповіла Решетило Л.І.
Крім того, студенти відвідали сучасні комп’ютерні класи, спеціалізовані лабораторії й мали можливість наочно побачити особливості фахової підготовки за відповідними спеціальностями на факультеті товарознавства, управління та сфери обслуговування.