Профорієнтаційний візит до НВК «Школа-ліцей «Оріяна»

28.11.2018 09:37

27 листопада 2018 року в рамках профорієнтаційної роботи викладачі кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу доцент Н. М. Рущишин і доцент З. Р. Костак провели зустріч з учнями 11-х класів НВК «Школа-ліцей «Оріяна» м. Львова за участю студента першого курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Ясинишина Владислава, який є її випускником.

Викладачі кафедри зустрілися з директором НВК «Школа-ліцей «Оріяна» Сватко Юрієм Івановичем, який посприяв організації зустрічі з випусковими класами. Під час зустрічі зі старшокласниками викладачі розповіли про переваги навчального процесу в університеті, можливості проходження виробничої практики із подальшим працевлаштуванням, про міжнародні програми та гранти для навчання за кордоном.
Акцентовано увагу на проведенні практичних занять за участю фахівців фінансово-кредитних установ та підприємств різних галузей; залученні студентів до участі у всеукраїнських і міжнародних конференціях та олімпіадах; підтримці фізичної активності у стінах сучасного спортивного залу університету.
Владислав Ясинишин з великим захопленням розповів майбутнім абітурієнтам про навчання та дозвілля у стінах Львівського торговельно-економічного університету, а учні, задаючи запитання мали змогу отримати цікаву інформацію про студентське життя «з перших уст».