Профорієнтація у місті Львові

10.11.2017 15:06

9 листопада 2017 року викладачі кафедри фінансово-економічної безпеки та банківського бізнесу, доц. Н. М. Рущишин і доц. З. Р. Костак провели зустрічі з учнями 10 та 11 класів НВК «Школа-ліцей «Оріяна» та СЗШ № 60 І-ІІІ ступенів міста Львова за участю студентів першого курсу спеціальності "Фінанси, банківська справа та страхування", які є випускниками цих шкіл.

Викладачі кафедри зустрілися з керівництвом НВК «Школа-ліцей «Оріяна»  заступником директора із навчальної роботи Оксаною Михайлівною Михальською та директором СЗШ № 60 І-ІІІ ступенів Людмилою Романівною Рачковською.
Під час зустрічі зі старшокласниками викладачі розповіли про переваги навчального процесу в університеті, можливості проходження виробничої практики із подальшим працевлаштуванням, навчання/стажування за кордоном у рамках програми Erasmus+. Акцентовано увагу на проведенні практичних занять за участю фахових спеціалістів фінансово-кредитних установ та підприємств різних галузей; залученні студентів до участі у всеукраїнських і міжнародних конференцій та олімпіад; підтримці всебічного фізичного розвитку у стінах сучасного спортивного комплексу університету.
Випускники школи, а нині студенти університету Володимир Вербовецький та Ірина Ганущак поділилися враженнями про своє навчання та дозвілля у стінах найстарішого торговельно-економічного вищого навчального закладу України та Центральної  і Східної Європи.