Пропонуємо пройти онлайн-курс «Європейський механізм захисту прав людини

10.05.2022 14:12

У структуру навчальної програми дисципліни «Адміністративне процесуальне право України» (лектор: проф. кафедри теорії держави і права Медвідь А.Б.) для студентів спеціальності «Право» включено онлайн-курс «Європейський механізм захисту прав людини. Частина 2» як один із видів самостійної роботи студента (неформальне навчання).

Студентам університету, які протягом 2021-2022 навчального року вивчають дисципліну «Адміністративне процесуальне право України» та уже пройшли курс «Європейський механізм захисту прав людини» запропоновано пройти онлайн-курс «Європейський механізм захисту прав людини Частина 2» (програма курсу та детальна інформація вказані нижче) підготований Координатором проектів ОБСЄ в Україні та студією онлайн-освіти EdEra за підтримки Уряду Канади та Уряду Федеративної Республіки Німеччина, який є у загальному доступі у мережі Інтернет (на офіційній сторінці проекту EdEra за посиланням https://courses.ed-era.com/courses/course-v1:EdEra+HR201+hr201/about.
За результатами успішного проходження вазаного курсу навчання, що підтверджуватиметься відповідним сертифікатом, студенту буде нараховано 15 балів (із загальних 100 балів) з дисципліни «Адміністративне процесуальне право України».

P.S.: за консультаціями та додатковою інформацією звертатися до проф. Медведя А.Б. (кафедра теорії держави і права)