Пропонуємо пройти онлайн-курс «Вступ до Європейської конвенції з прав людини та практики ЄСПЛ»

10.05.2022 14:10

У структуру навчальної програми дисципліни «Адміністративне процесуальне право України» (лектор: проф. кафедри теорії держави і права Медвідь А.Б.) для студентів спеціальності «Право» включено онлайн-курс «Вступ до Європейської конвенції з прав людини та практики ЄСПЛ» як один із видів самостійної роботи студента (неформальне навчання).

Студентам університету, які протягом 2021-2022 навчального року вивчають дисципліну «Адміністративне право України» пропонується пройти онлайн-курс «Вступ до Європейської конвенції з прав людини та практики ЄСПЛ», підготований освітньою платформою Ради Європи «HELP» (Освіта у сфері прав людини для юристів практиків), (на офіційній сторінці проекту за посиланням https://www.coe.int/uk/web/kyiv/-/updated-help-course-on-introduction-to-echr-and-ecthr-is-available-in-ukrainian.
За результатами успішного проходження вазаного курсу навчання, що підтверджуватиметься відповідним сертифікатом, студенту буде нараховано 15 балів (із загальних 100 балів) з дисципліни «Адміністративне право України».

P.S.: за консультаціями та додатковою інформацією звертатися до проф. Медведя А.Б. (кафедра теорії держави і права)