Наступна:
Наукові досягнення обліковців
Наукові досягнення обліковців
Проведено засідання секції "Розроблення інноваційних, удосконалення технологій харчової продукції нового асортименту та дослідження пакувальних матеріалів для цієї продукції"
14 травня 2016 року на кафедрі проведено засідання секції "Розроблення інноваційних, удосконалення технолоій харчової продукції нового асортименту та дослідження пакувальних матеріалів для цієї продукції" щорічної наукової конференції професорсько-викладацького складу і аспірантів Львівського торговельно-економічного університету "Актуальні проблеми економіки і торгівлі в сучасних умовах євроінтеграції".
Зі вступним словом виступила в.о. зав. кафедри д.т.н., проф. Лозова Т.М.
На секційному засіданні з доповіддями виступили:
- к.т.н., доц., заступник зав. кафедри з наукової роботи Бліщ Р.О. - "Підбір перспективних рас дріжджів у виробництві квасу";
- асист. Ланиця І.Ф. - "Дослідження модельних фаршевих систем з борошном амаранту";
- аситст. Хлопко Т.В. - "Нові тенденції у виробництві та офрмуванні асортименту пісочних напівфабрикатів".
Зі стендовими доповіддями взяли участь:
- к.т.н., доц. Філь М.І., к.т.н., доц. Тесля О.Д. - "Перспективи виготовлення кулінарних виробів у ресторанному господарстві";
- ст. викладач Зуб Н.О. та к.х.н., доц. Паляниця Л.Я., к.х.н., доц. Березовська Н.І., к.т.н., доц. Косів Р.Б. (НУ "Львівська політехніка" - "Морфологічні ознаки дріжджів, витриманих в акивованій воді";
- асист. Микитин Х.З. - "Сучасні тенденції та інновації у розвитку ресторанного бізнесу України".
Фотогалерея: