Проведено засідання секції "Розроблення інноваційних, удосконалення технологій харчової продукції нового асортименту та дослідження пакувальних матеріалів для цієї продукції"

16.05.2016 12:52

14 травня 2016 року на кафедрі проведено засідання секції "Розроблення інноваційних, удосконалення  технолоій харчової продукції нового асортименту та дослідження пакувальних матеріалів для цієї продукції" щорічної наукової конференції професорсько-викладацького складу і аспірантів Львівського торговельно-економічного університету "Актуальні проблеми економіки і торгівлі в сучасних умовах євроінтеграції".

Зі вступним словом виступила в.о. зав. кафедри д.т.н., проф. Лозова Т.М. 

На секційному засіданні з доповіддями виступили:

  • к.т.н., доц., заступник зав. кафедри з наукової роботи Бліщ Р.О. - "Підбір перспективних рас дріжджів у виробництві квасу";
  • асист. Ланиця І.Ф. - "Дослідження модельних фаршевих систем з борошном амаранту";
  • аситст. Хлопко Т.В. - "Нові тенденції у виробництві та офрмуванні асортименту пісочних напівфабрикатів".

Зі стендовими доповіддями взяли участь:

  • к.т.н., доц. Філь М.І., к.т.н., доц. Тесля О.Д. - "Перспективи виготовлення кулінарних виробів у ресторанному господарстві";
  • ст. викладач Зуб Н.О. та к.х.н., доц. Паляниця Л.Я., к.х.н., доц. Березовська Н.І., к.т.н., доц. Косів Р.Б. (НУ "Львівська політехніка" - "Морфологічні ознаки дріжджів, витриманих в акивованій воді";
  • асист. Микитин Х.З. - "Сучасні тенденції та інновації у розвитку ресторанного бізнесу України".

Фотогалерея:

Image 1
  • Image 1
Image 2
  • Image 2
Image 3
  • Image 3
Image 4
  • Image 4
Image 5
  • Image 5
Image 6
  • Image 6
Image 7
  • Image 7
Відображено зображень з 1 по 7 із 7