Реформа аудиту: результати, виклики та напрямки розвитку

04.11.2017 12:39

3 листопада 2017 року спеціалісти у галузі аудиту із різних областей України та фахівці із-за кордону прибули на Львівщину щоб взяти участь у конференції «Професійна відповідальність аудитора», яку проводила Аудиторська палата України за підтримки EU-FINSTAR, проекту технічної допомоги, що фінансується Європейським Союзом, за участі Міністерства фінансів України та проекту STAREP Світового банку.

Мета заходу – обговорення і роз’яснення основних цілей, змісту реформи аудиторської діяльності та етапів її  впровадження на основі світового та європейського досвіду. Учасникам інформації надали інформацію про поточний стан законодавчих реформ у сфері аудиту та точної інформації про основні зміни, запропоновані у проекті закону, що знаходиться на розгляді у Верховній Раді та підготовчі заходи, що здійснюються Аудиторською палатою України, Урядом та його установами напередодні основних змін, що наближають Україну до ЄС асоціації та провідної міжнародної практики.
На конференції виступили ректор університету, професор П. О. Куцик та завідувач кафедри аудиту, аналізу та оподаткування, професор К. І. Редченко.
Також у роботі заходу взяли участь викладачі кафедри бухгалтерського обліку та кафедри  аудиту, аналізу та оподаткування: професор М В. Корягін, професор В. О. Озеран, доцент О. М. Чабанюк, доцент С. І. Головацька, доцент М. Ю. Чік та доцент Р. В.Бойко.