Ресторан як ефективно функціонуючий бізнес під час війни

29.11.2022 11:42

28 листопада 2022 року гарантами ОПП “Харчові технології” доц. Палько Н. С. і ОПП “Технологія та організація ресторанного бізнесу” доц. Давидович О. Я. організовано зустріч студентів з директором ресторану “Kilinski” Наталією Ярославівною Мудь, за сприяння президента Львівської торгово-промислової палати Дмитра Дмитровича Афтанаса.

Відкрив зустріч вітальним словом президент Львівської торгово-промислової палати Дмитро Афтанас, У виступі він  окреслив основну мету та функції ТПП і поділився планами заходів на майбутнє. Представник Молодіжного комітету ЛТПП Софія Сосновська ознайомила студентів із діяльністю комітету та внесла пропозиції співпраці з молоддю ЛТЕУ.
Далі зустріч пройшла у цікавому форматі спілкування Наталії Мудь із студентами, які на поставлені запитання отримали вичерпні відповіді. Обговорювалася тема “Ресторан як ефективно функціонуючий бізнес під час війни”.