Робочий візит у Казахстан

19.09.2016 10:57

15-16 вересня 2016 року ректор університету, професор П. О. Куцик з робочим візитом відвідав Карагандинський економічний університет Казспоживспілки (Республіка Казахстан) в межах святкування 50-річчя з дня заснування навчального закладу.

15 вересня ректор взяв участь в міжнародній науково-практичній конференції “Глобальні виклики сучасному суспільству у ХХІ столітті: нові можливості, перспективи розвитку, стратегії дій”. 

16 вересня П. О. Куцик взяв участь у міжнародній конференції “Відкрита дистанційна освіта як форма прояву глобалізації: досвід, проблеми, перспективи”. Петро Олексійович виступив з доповіддю на тему "Дистанціна освіта - світовий досвід і проблеми її впровадження в Україні". Приймали участь в конференції науковці з України, Казахстану, Білорусі, Туркменістану, Таджикистану, а також Великої Британії, Польщі, Німеччини, Угорщини та Італії.

Крім того, ректори професор П. О. Куцик та професор Е. Б. Аймагамбетов обговорили напрями подальшої співпраці навчальних закладів у навчальній та науковій роботі, а також обміну студентами та викладачами.