Розгляд і попередня експертиза докторської дисертації

12.02.2019 14:11

12 лютого 2019 року в університеті відбувся міжвузівський науковий семінар, де розглядалася і здійснювалася попередня експертиза дисертації на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук за спеціальністю 08.00.03 – економіка та управління національним господарством доцента кафедри фінансів та обліку Львівського державного університету внутрішніх справ МВС України Корчинського І. О. на тему «Організаційно-економічні перетворення суб’єктів господарювання в аграрній сфері та формування її архітектоніки» (науковий консультант – д.е.н., проф. Костирко І. Г.).

Доповідь дисертанта викликала жваве обговорення ключових аспектів роботи, що підкреслило актуальність обраної теми та науково-практичний інтерес до сформульованих у дослідженні висновків. Рецензентами роботи виступили: д.е.н., професор кафедри права і підприємництва ЛНАУ Губені Ю. Е.; д.е.н. професор кафедри менеджменту ЛНУ імені Івана Франка Сенишин О. В.; д.е.н. професор кафедри теоретичної та прикладної економіки ЛТЕУ Башнянин Г. І. ; д.е.н. професор кафедри підприємництва, торгівлі та логістики ЛТЕУ Міщук І. П.  
За результатами засідання учасники семінару рекомендували дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора економічних наук до захисту на спеціалізованій вченій раді університету за спеціальністю 08.00.03 – економіка та управління національним господарством.