Розглянуто актуальні аспекти здійснення адміністративного судочинства в Україні

27.05.2022 17:43

27 травня 2022 року у межах роботи Науково-практичного центру дослідження та захисту прав людини ЛТЕУ та курсу лекцій з дисципліни “Адміністративне процесуальне право України”, відбулася лекція у форматі он-лайн к.ю.н., члена Ради суддів України, судді-спікера Львівського окружного адміністративного суду Сасевича Олександра Михайловича на тему «Актуальні аспекти здійснення адміністративного судочинства в Україні» для студентів спеціальності “Право” (ОПП “Право”).

Модератор заходу - професор кафедри теорії держави і права, директор Науково-практичного центру дослідження та захисту конституційних прав особи Андрій Богданович Медвідь.
Під час заходу лектором висвітлено актуальну проблематику щодо побудови системи адміністративного судочинства та органів судового самоврядування, проаналізовано окремі новели Кодексу адміністративного судочинства України та цікаві приклади судової практики.
На лекції були присутні студенти та професорсько-викладацький склад університету, які відзначили надзвичайно високий науковий та практичний рівень проведеного заходу.