Секція кафедри товарознавства непродовольчих товарів: «Формування і оцінювання асортименту, властивостей і якості непродовольчих товарів»

05.04.2013 13:29

Кафедра товарознавства непродовольчих товарів провела засідання тематичної секції «Формування і оцінювання асортименту, властивостей і якості непродовольчих товарів» наукової конференції професорсько-викладацького складу і аспірантів – наукового комплексу «Академія»: «Актуальні проблеми після кризового відновлення економіки України», в якому взяли участь 13 викладачів і 4 аспіранти. 

Детальніше у форматі PDF.

 

 

Презентації учасників тематичної секції у форматі PDF:

Foto1
  • Foto1
Foto4
  • Foto4
Foto5
  • Foto5
Foto6
  • Foto6
Foto9
  • Foto9
Foto7
  • Foto7
Foto2
  • Foto2
Foto3
  • Foto3
Foto8
  • Foto8
Відображено зображень з 1 по 9 із 9