Семестрове навчання у Вроцлаві не виглядає неможливим

26.06.2019 09:59

Студент університету спеціальності «Міжнародні економічні відносини» Богдан Заремба протягом другого семестру 2018-2019 навчального року відповідно до програми Еразмус+ одночасно навчався в Економічному університеті Вроцлава (Республіка Польща). Після повернення з навчання Богдан ділиться своїми враженнями.

Вроцлавський університет створив неймовірну атмосферу доброзичливості та дружелюбності, для всіх іноземних студентів, а та кількість заходів, яку вони організовували не давала нам найменшої можливості нудьгувати.
Крім навчання, я мав нагоду подорожувати Центральною Європою разом з моїми новими друзями, які також навчалися по програмі Еразмус+ і які, можливо, були найвеселішою частиною моєї поїздки.
Повсякденне спілкування провідною мовою світу, навички та досвід, який обов’язково знадобиться в майбутньому, знайомство щонайменше з десятком студентів з усіх куточків світу... Саме завдяки ЛТЕУ я потрапив до Польщі й отримав неоціненний  досвід та знання, які  будуть мені завжди під рукою у моєму повсякденному житті.