Семінар-практикум від журналу “Все про бухгалтерський облік”

22.05.2018 09:21

22 травня 2018 року в Львівському торговельно-економічному університеті був проведений семінар-практикум Всеукраїнським бухгалтерсько-юридичним виданням “Все про бухгалтерський облік” на тему: “Бухоблік, Податки та Звітність. Калейдоскоп бухгалтерських питань”.

В роботі семінару взяли участь близько 400 учасників з різних організацій Західного регіону, зокрема: ПрАТ “Картоно-паперова компанія”, ТОВ “Тек-Україна” ТзОВ СП “РосанПак”, ПП “Науково-технічний центр “ЛЕОНОРМ-СТАНДАРТ”, ВАТ “Галич-Авто”, ПрАТ “Ензим”, ТОВ “Компанія “Півколо” та ін.
Учасники заслухали доповідь керівника департаменту фінансів компанії ТОВ “Західної консалтингової групи” Шахно Людмили, яка розглянула такі питання: “Податок на додану вартість”, “Податок на прибуток”, “Єдиний податок у юридичних осіб та ФОПів”, “Звіт про використання коштів – оподаткування чи ні відшкодування коштів працівнику?”, “Касова дисципліна за новим Положенням про касові операції в національній валюті” та “Інші новини, що вже стають реальністю або позиція ДФС з актуальних питань”.