Шановна університетська спільнота!

01.09.2020 08:50

Від імені ректорату університету та від себе особисто вітаю Вас з міжнародним Днем знань!

Незважаючи на карантинні обмеження, 1 вересня – це свято, яке відкриває нам шлях до інтелектуального, творчого та духовного розвитку людини. Розпочинається новий навчальний рік, який веде нас  у новий світ знань та наукових відкриттів, адже досягнути успіху та визнання в суспільстві зможуть лише висококваліфіковані фахівці та освідченні люди.

Вітаю студентів університету з початком нового навчального року! Пам’ятайте, що знання – це прихований скарб, а вміння вчитись – ключ до нього! Впевнений, що зерна науки зростуть у Ваших душах урожаєм мудрості та натхнення. Бажаю Вам у цьому навчальному році наснаги та працьовитості в пізнанні нового, зустріти надійних друзів та досягти омріяної мети.

Щиро вітаю зі святом професорсько-викладацький склад та працівників! Бажаю Вам міцного здоров’я, благополуччя, щастя, впевненості у власних силах та терпіння й професійного розвитку.

Нехай новий 2020-2021 навчальний рік стане для нас роком нових відкриттів і перемог в освіті та науці, стане успішним та продуктивним!




З повагою, ректор                                                     П. О. Куцик