Шановні студенти, викладачі та працівники академії!

01.09.2014 06:01

Від імені ректорату та від себе особисто вітаю Вас з міжнародним Днем знань!

Свято 1 вересня – це день, який веде всіх у новий світ знань та наукових відкриттів. Лише висококваліфіковані фахівці та освідченні люди зможуть досягти успіху та визнання в суспільстві. Адже, знання дають впевненість і свободу та можливість реалізувати свої здібності.
Вітаю студентів академії з початком нового навчального року! Бажаю Вам підкорити нові вершини знань, зустріти надійних друзів та досягти омріяної мети.
Шановні першокурсники – сьогоднішній день є для Вас особливо урочистий і хвилюючий, оскільки з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Переконаний, що ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів, якими Ви примножите славу найстарішого торговельно-економічного вузу України – Львівської комерційної академії.
Щиро вітаю зі святом науково-педагогічний колектив та працівників академії! Бажаю Вам міцного здоров’я, щастя, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових творчих звершень у навчанні й вихованні майбутніх фахівців торговельно-економічного сектору економіки нашої України.
Нехай новий 2014-2015 навчальний рік принесе багато цікавих зустрічей, відкриттів і перемог, стане успішним та продуктивним!

З повагою,
ректор академії                                                     професор Куцик П. О.