Шановні студенти, викладачі та співробітники академії!

01.09.2015 09:29

Від імені ректорату та від себе особисто вітаю Вас з Днем знань – справжнім всенародним святом мудрості, доброти та людяності!

Свято 1 вересня – це день, який веде всіх у новий світ знань та наукових відкриттів. Лише висококваліфіковані фахівці та освідченні люди зможуть досягти успіху та визнання в суспільстві. Адже, знання дають впевненість і свободу та можливість реалізувати себе на ринку праці.

Вітаю студентів академії з початком нового навчального року! Бажаю Вам підкорити нові вершини знань, зустріти надійних друзів та досягти омріяної мети.

Особливі привітання  першокурсникам академії, для яких настав чудовий час студентства, період інтелектуального та особистісного зростання, нових звершень і відкриттів. Дорогі першокурсники! Попереду у вас роки серйозної праці, результати якого багато в чому визначать ваше майбутнє. Переконаний, що ваші здібності, наполегливість стануть запорукою визначних успіхів, якими Ви примножите славу найстарішого торговельно-економічного вузу України – Львівської комерційної академії.

Шановні викладачі та співробітники академії! Починається черговий період серйозної і дуже відповідальної роботи, що закладає міцний фундамент наших майбутніх успіхів та наукових досягнень. Дякую за Вашу високопрофесійну працю і бажаю Вам нових творчих звершень. Здоров'я, щастя та благополуччя Вам і Вашим сім'ям!

Нехай новий 2015-2016 навчальний рік принесе багато цікавих зустрічей, відкриттів і перемог, стане успішним та продуктивним!

З повагою,
ректор академії
                    професор П. О. Куцик