Шановні студенти, викладачі та співробітники університету!

31.08.2017 12:36

Від імені ректорату та від себе особисто щиро вітаю Вас із початком нового навчального року, стартом нових здобутків, сміливих сподівань та звершень! Цей день сповнений хвилювань, але водночас є чудовим і світлим святом, оскільки веде всіх нас у незвіданий світ знань та наукових відкриттів. Вітаю студентів університету з початком нового навчального року! Бажаю Вам щоб 2017-2018 навчальний рік став роком нових професійних досягнень, наукових відкриттів та особистих звершень!

Особливі привітання для першокурсників: сьогодні перед Вами відкриваються двері найстарішого торговельно-економічного вищого навчального закладу України та Центральної і Східної Європи. Від сьогодні Ви – студенти Львівського торговельно-економічного університету. Перед Вами відкривається незвіданий світ Вашої майбутньої професії, попереду у Вас роки серйозної праці, результати якої визначать Ваше майбутнє. Ми віримо, що Ви оберете правильний шлях і досягнете успіху. Впевнений, що зерна науки зростуть у ваших юних душах урожаєм мудрості та натхнення. Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен Ваш день, кожен крок проведений у стінах нашого університету.

Шановні викладачі та співробітники! Розпочинається черговий період серйозної та дуже відповідальної роботи, що закладає міцний фундамент наших майбутніх успіхів і наукових звершень. Бажаю Вам великого творчого натхнення на шляху підкорення нових вершин знань, наполегливості й терпіння, мудрості та порозуміння, злагоди й миру!

Нехай новий 2017-2018 навчальний рік стане стартом нових здобутків, сміливих сподівань та звершень, принесе багато цікавих зустрічей, відкриттів і перемог на благо нашої рідної Alma-Mater!

З повагою,
ректор університету                 професор П. О. Куцик