Школярі з Полтави завітали до університету

17.01.2020 17:31

16 січня 2020 року в університет завітали учні та вчителі ЗОСШ № 27 м. Полтави, які ознайомилися з найстарішим торговельно-економічним закладом вищої освіти України та Центральної й Східної Європи

На початку зустрічі гості переглянули відеопрезентацію університету, а також були ознайомлені з офіційною інтернет-сторінкою (сайтом) університету.

Перший проректор, професор М. Ю. Барна ознайомила присутніх  з перевагами та особливостями фахової підготовки студентів в університеті, структурою та зі спеціальностями за якими здійснюється підготовка фахівців. Особливу увагу учнів було спрямовано на можливість академічної мобільності студентів, практичну спрямованість навчального процесу (дуальну освіту), реальність проходження закордонної практики та роль студентського самоврядування у житті університету.

Провідний фахівець приймальної комісії Сніжана Сторожук ознайомила потенційних абітурієнтів з правилами прийому та відзначила актуальні особливості вступної кампанії 2020 року.

Далі учні й педагоги були ознайомлені з матеріально-технічною базою Інституту економіки і фінансів та всіх факультетів. Зокрема, директор Інституту, доцент Т. О. Герасименко та декани факультетів професор, О.С. Котуха і професор Ю. В. Полякова детальніше розповіли майбутнім абітурієнтам про спеціальності за якими здійснюється підготовка, з фаховими перевагами освітніх програм, про можливості індивідуальної освіти, умови навчання і побуту на факультетах, відзначили творчу насиченість і  різноманітність студентського дозвілля.

На завершення зустрічі, присутні учні задавали та отримали відповіді на питання, які стосувалися, насамперед, вибору профільних предметів для проходження ЗНО, а також – роботи приймальної комісії й умов надання освітніх послуг в університеті.