Шлях до міжнародної кар’єри

30.03.2017 11:39

30 березня 2017 року на факультеті товарознавства, управління та сфери обслуговування відбувся семінар на тему "Твій шлях до міжнародної кар'єри". Спікер наукового заходу – директор з маркетингу швейцарського університету готельно-ресторанного бізнесу та міжнародного менеджменту "В.Н.М.S.", доктор Магді Атталла.

Відкрив семінар вітальним словом Магді Атталл, який відзначив, що студенти, які навчаються на спеціальностях "Туризм" і "Готельно-ресторанна справа" мають надзвичайні переваги та можливості для кар'єрного росту, оскільки сьогодні індустрія гостинності розвивається надзвичайно динамічно, а її послуги користуються високим попитом. Для успішної реалізації цих можливостей, на думку спікера, майбутнім фахівцям окрім професійних знань та навичок, необхідні вільне володіння декількома іноземними мовами, комунікабельність, артистизм, виносливість і велике бажання працювати. Також у ході семінару спікер розказав студентам про програми та особливості навчання у Швейцарії.

Учасники семінару, а це викладачі університету, студенти спеціальностей "Туризм", "Готельно-ресторанна-справа", а також "Міжнародні економічні відносини", з цікавістю слухали гостя, брали участь в обговоренні проблемних питань, задавали запитання. Приємним був той факт, що значна частина студентів не лише добре розуміли спікера, який спілкувався англійською мовою, але й вели з ним діалог.