Штучний інтелект в бізнесі: розмова зі студентами

26.05.2023 21:03

25 травня 2023 року за ініціативи професора кафедри економіки Куцик В. І. та доцента кафедри вищої математики та кількісних методів Кісілевич О. В. в університеті була організована гостьова лекція д.е.н., проф., старшого наукового співробітника Інституту кібернетики їм. В. М. Глушкова НАН України Григорак М. Ю. на тему «Штучний інтелект в бізнесі: можливості і загрози для професійної компетентності».

Модератор заходу – завідувач кафедри економіки, проф. Міценко Н. Г.
Лекцію відвідали здобувачі вищої освіти першого (бакалаврського) рівня університету зі спеціальностей «Економіка» (ОПП «Міжнародна економіка», «Бізнес-економіка»); «Комп’ютерні науки» (ОПП «Комп’ютерні науки»); «Журналістика» (ОПП «Реклама в бізнесі»); «Маркетинг» (ОПП «Маркетинг»); «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність (ОПП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Товарознавство та торговельне підприємництво»).
Лектор розглянула вплив штучного інтелекту на ринок праці, представила успішні вітчизняні кейси у використанні штучного інтелекту для змін у бізнесі, надала поради студентам у використання ChatGPT.