Спільне засідання у рамках угоди про співпрацю з університетом банківської справи за спеціальністю «Облік і оподаткування»

02.12.2021 09:41

1 грудня 2021 року в межах угоди про співпрацю відбулося спільне засідання викладацьких колективів кафедри обліку, контролю, аналізу та оподаткування Львівського торговельно-економічного університету і кафедри облікових технологій та оподаткування Навчально-наукового інституту банківських технологій та бізнесу Університету банківської справи.

На засіданні розглянуто питання: результати співпраці між університетами за спеціальністю «Облік і оподаткування» та шляхи її удосконалення за відповідними напрямами: проведення спільних навчальних занять для здобувачів вищої освіти різних освітніх рівнів, створення умов для реалізації їхніх прав на академічну мобільність, участь у спільних проєктах, запровадження обміну інформацією з метою проведення спільних наукових досліджень, круглих столів, форумів, конференцій, у тому числі в on-line режимі (проф. Куцик П. О.); затвердження результатів наукового стажування викладачів кафедри облікових технологій та оподаткування Навчально-наукового інституту банківських технологій та бізнесу Університету банківської справи у Львівському торговельно-економічному університеті на кафедрі обліку, контролю, аналізу та оподаткування і погодження індивідуальних планів підвищення кваліфікації (стажування) викладачів кафедри обліку, контролю, аналізу та оподаткування Львівського торговельно-економічного університету в Університеті банківської справи (проф. Воронко Р. М.); підсумки та плани спільних наукових заходів (підготовка тез і доповідей на науково-практичні конференції; написання монографій і статей до фахових видань університетів; участь у круглих столах, семінарах) і навчально-методичної роботи (методичне забезпечення навчальних дисциплін, розробка та оновлення дистанційних курсів) (проф. Кундря-Висоцька О. П).