Співпраця з Чернівецьким кооперативним економіко-правовим коледжом

13.04.2018 09:50

11-12 квітня 2018 року делегація університету у складі декана юридичного факультету, доцента Олександра Котухи, відповідального секретаря приймальної комісії, доцента Руслана Бойко і доцента кафедри товарознавства і технологій непродовольчих товарів Ореста Шумського провела профорієнтаційну роботу у Чернівецькому кооперативному економіко-правовому коледжі.

Представники університету провели зустріч з керівництвом коледжу на якій розповіли про споріднені спеціальності університету, ліцензовані обсяги прийому, методичне забезпечення, новітні тенденції в організації і проведенні навчального процесу на освітньому рівні “Бакалавр”.
При зустрічі зі студентами спецівальностей “Право” (О. Котуха), “Облік і оподаткування”, “Фінанси, банківська справа і страхування” (Р. Бойко), “Підприєм¬ництво, торгівля і біржова діяльність”, “Комп’ютерна інженерія” (О. Шумський) майбутні абітурієнти були ознайомлені з понад 200-річною історією та сучасною освітньою діяльністю університету, переліком і характеристикою спеціальностей освітнього рівня “Бакалавр”, перспективами майбутнього працевлаштування, умовами навчання, проживання та дозвілля.
З правилами прийому до ЛТЕУ та особливостями вступної кампанії 2018 року усіх присутніх проінформував відповідальний секретар приймальної комісії університету, доцент Руслан Бойко.