Споживай безпечно та якісно. Живи екологічно: обговорення за «круглим столом»

22.03.2023 12:18

21 березня 2023 року в університеті відбулося засідання «круглого столу», присвяченого Всесвітньому Дню захисту прав споживачів «Споживай безпечно та якісно. Живи екологічно», в якому активну участь взяли учасники студентського наукового гуртка «Товарознавець».

На запрошення завідувача кафедри, доцента Г. С. Шестопал до засідання круглого столу долучилися із цікавими та змістовними виступами: начальник відділу контролю за рекламою, дотриманням антитютюнового законодавства та пробірного контролю Головного управління захисту прав споживачів Держпродспоживслужби у львівській області О. Б. Штибель; начальник відділу контролю у сфері торгівлі та послуг Головного управління захисту прав споживачів Держпродспоживслужби у Львівській області О. Б. Михальчук; головний спеціаліст Головного управління захисту прав споживачів Держпродспоживслужби у львівській області Г. Й. Ковалевич; президент Львівської громадської організації "Екотерра" Н. В. Чоловська.
На засіданні заслухано та обговорено доповіді здобувачів вищої освіти ОР «бакалавр» та ОР «магістр» спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»: Мирослав Вальчук "Захист споживчого ринку як соціальний фактор у забезпеченні економічної безпеки споживачів з боку держави" (науковий керівник: доц. Д. І. Сапожник); Ірина Ровецька "Системи оповіщення про небезпечну продукцію в Україні" (науковий керівник: доц. Г. С. Шестопал); Каріна Дмитрук "Виробництво взуття : екологічний аспект" (науковий керівник: доц. Н. І. Попович); Мар'яна Патик "Еко одяг" (науковий керівник: проф. Н. І. Доманцевич); Ганна-Ніколь Войцеховська "Екологічні сири для споживчих гурманів" (науковий керівник: доц. І. В. Донцова); Неоніла Кіперчук "Органічні зубні пасти та щітки як екологічний вибір" (науковий керівник: доц. О. І. Гирка); Юлія Ягельницька "Смузі та його корисні властивості" (науковий керівник: доц. І. В. Донцова); Марта Мрак "Екологічно чисті продукти в Україні" (науковий керівник: доц. О. І. Гирка).
Активну участь в обговоренні взяли гості засідання, науково-педагогічні працівники кафедри товарознавства, митної справи та управління якістю та здобувачі вищої освіти.
Підвели підсумки засідання круглого столу завідувач кафедри, доц. Г. С. Шестопал, заступник з наукової роботи, проф. Т. М. Лозова та керівник студентського наукового гуртка, доц. Наталія Попович.